Frankofil linje
Frankofil
Webguiden om
Frankrig
Linjen til Frankrig

Frankofils informationscenter

Forsiden>Information>Frankofils partnere

Forsiden
 
Samfund
Turisme
Mad & Vin
Underholdning
Sport
Kultur
 
FrankofilNYT

Imod manges forestillinger består Nettet ikke af websider. Det består derimod af links. Det er linksene der gør Nettet til noget enestående og til et Net og det er dem der gør surfing muligt. Det er også dem der gør et website kendt og de udgør faktisk en vigtig del af Frankofils rigdom. Vi elsker links. Vi har flere typer af partnere - dem der gør det muligt for Frankofil at lave links på en pæn måde: MouseHouse, Mentum og Innovell. Og dem der giver linksene rigdom eller værdi på den ene eller den anden måde: Skiguide, 75cl.com, Backpacker, Champs-Elysées, DoubleClick, Alapage, ... Vi har også en lille samling mere eller mindre uformelle samarbejdsaftaler med folk som ligesom Frankofil er frankofile: Den franske ambassade i Danmark, Frankrig Information, (Den danske ambassade i Paris) - Nej hvor ville det være skønt hvis Prins Henrik ville være protektor for os :-)
Klik herunder for en præsentation af vores forskellige partnere:


 DoubleClick
Salg af bannerreklamer på frankofil.dk varetages af DoubleClick Danmark, som er Danmarks største inden for salg af bannerreklamer på Internet. Kontakt: DoubleClick på Internet. Kontakt: DoubleClick på tlf. 33 36 92 50 eller Email info@dk.doubleclick.net for mere information - eller gå ind på reklamesiden

 MouseHouse
MouseHouse A/S producerer new media på internationalt niveau - websites, CD-Rom'er og interaktive installationer - og er med mere end 6 års erfaring blandt de absolut førende i Danmark på disse områder. MouseHouse er teknisk partner for Frankofil og hoster vores sider.

 Innovell France
Innovell er grundlægger af Frankofil og har sponseret en stor del af Webguidens markedsføring og tekniske udvikling. Innovell France er det franske datterselskab af den danske konsulentvirksomhed Innovell A/S.

 Kulturmagasinet Tempo
Frankofil har en uformel samarbejdsaftale med den franske ambassade i København, som gør at man af og til vil finde artikler eller nyheder fra kulturmagasinet Tempo her på Frankofil.

 Frankrig Information
En uformel samarbejdsaftale, som gør at man af og til vil finde artikler eller nyheder fra Frankrig Information her på Frankofil.

 Skiguide
Skiguide er redaktionnel partner med Frankofil. De forskellige ski-artikler man finder på Frankofil er lavet i samarbejde med Skiguide. De forskellige Frankrigsartikler man finder på Skiguide er ligeledes en del af dette samarbejde.

 Backpackers-online.dk
Backpackers Online er på samme vis som Skiguide, redaktionnel partner med Frankofil. Artikler og temaer om at rejse som Backpacker i Frankrig (som man finder både på Frankofil og på Backpacker Online) er lavet i fællesskab.

 Alapage.com
Alapage er Frankrigs største internethandel af bøger, CDer, videokassetter og meget andet. Frankofil har skrevet en affiliate kontrakt med Alapage for at kunne markedsføre deres produkter til et dansk publikum.

 Champs-Elysées
Frankofil er igang med at udarbejde en affiliate aftale med Champs-Elysées som er producent af CD-rom'er til at forbedre sit franske med.

 75cl.com
75cl er samarbejdspartner med Frankofil og vil gøre os i stand til i år 2000 at tilbyde specielle vin-tilbud til fordelagtige priser leveret direkte til Danmark.

Beslægtede emner på Frankofil:

 Læs det gratis nyhedsbrev FrankofilNYT

 Frankofils Turisme-sektion

 Diskussionsforum om Frankrig

 

 Seneste tema på Frankofil:


Mit Paris
Et portræt af en passion ved navn Paris ... man taber fuldstændig pusten, når man træder ud fra Gare du Nord. Hvor kommer alle de mennesker fra, og hvor skal de hen?

 Sidste måneds opskrift: Poulet à l'estragon

Man tager...

 • 1 god landkylling
 • estragonkviste, persille og laurbær, salt og peber
 • 1 gulerod og 1 løg
 • friske, hakkede estragonblade
 • lidt piskefløde
 • friske, hakkede estragonblade
 • lidt bouillon og en slat hvidvin

  » og så klikker man her!


 • ©  
  smorder | Søg | Site Map | Glæd Frankofil! | Information |